Ouwe Raedthuysplein 16
4631 VX HOOGERHEIDE
( Anytime Fitness )
Tel.: +31 (0) 164 201 203

BTW nummer : NL 001734870.B.01
KvK nummer : 72834331

Rabobank :
NL90RABO0333 7474 02
BIC:
RABONL2U

Retourbeleid.

Onze retourbeleid geld voor 30 dagen na aankoop. Als deze termijn is verlopen dan kunnen we deze niet meer accepteren en kunnen u het geld niet terug geven of het artikel ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een teruggave van geld of een ruiling van het artikel, dan mag uw artikel niet aangebroken of gebruikt zijn. Het artikel dient in dezelfde staat als door u ontvangen te zijn. Geen beschadiging en het liefst in dezelfde verpakking geretourneerd te worden.

Niet-retourneerbare artikelen:

  • Cadeau kaarten
  • Geopende en gebruikte goederen
  • Beschadigde items

Om het geretourneerde compleet terug te nemen, willen we graag een aankoopbewijs om uw teruggestuurd artikel na te kijken en na goedkeuring, uw geld terug te storten of het artikel te ruilen.

Restituties

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Als u wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed toegepast op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode.

Te late of ontbrekende terugbetalingen

Als je nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening opnieuw.

Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel is geplaatst

Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt.

Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt je terugbetaling nog steeds niet ontvangen, neem dan contact met ons op via info@fitnessupps.nl

Sale artikelen

Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald. Sale-artikelen kunnen niet worden terugbetaald.

Ruilen

We vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn. Als u het voor hetzelfde artikel wilt ruilen, stuurt u ons een e-mail op info@fitnessupps.nl en stuurt u uw artikel naar: Ouwe Raedthuysplein 16, 4631 VX HOOGERHEIDE ( Anytime Fitness).

Gifts

Als het artikel bij aankoop als cadeau is gemarkeerd en rechtstreeks naar u is verzonden, ontvangt u een tegoed voor de waarde van uw retourzending. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, wordt een cadeaubon naar u verzonden.

Als het artikel niet als cadeau is gemarkeerd bij aankoop, of als de cadeaugever de bestelling naar zichzelf heeft laten verzenden om later aan u te geven, sturen we een terugbetaling naar de geschenkgever en zij zullen meer te weten komen over uw retourzending.

Retourzendingen verzenden

Als u uw product wilt retourneren, moet u uw product per post sturen naar: Ouwe Raedthuysplein 16, 4631 VX HOOGERHEIDE.

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van retourzending in mindering gebracht op uw terugbetaling.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het kan duren voordat uw geruilde product u bereikt, variëren.

Als u duurdere artikelen retourneert, kunt u overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering aan te schaffen. We garanderen niet dat we uw geretourneerde artikel zullen ontvangen.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op via info@fitnessupps.nl voor vragen met betrekking tot terugbetalingen en retouren.