Sticky choco-pinda truffels
kCal 173 Eiwit 10 Vet 9 Koolh. 13
Ingrediënten 6 porties
2 el Amandelen, geroosterd~18 g
50 g Havermout (fijne vlokken)
3 el Kokos, geraspt~15 g
2 el Honing~40 ml
6 tl Pindakaas~48 g
1½ scoop Eiwitpoeder~45 g
3 tl Cacaopoeder~15 g
Stappen
- Houd de helft van de aangegeven kokos apart om later de balletjes doorheen te rollen.
- Verkruimel de amandelen door ze te verpakken in keukenpapier en er met de onderkant van een mok op te slaan.
- Doe alle ingrediënten behalve de overgebleven kokos in een bak, met zout naar smaak. Mix terwijl je kleine beetjes water toevoegt, tot je 6 balletjes kunt kneden.
- Rol de balletjes door de apart gehouden kokos.
Let op: De voedingswaarden zijn voor één balletje (= 1 portie).
Geef een antwoord